fbpx

2008 konverentsi pöördumine tulust mahaarvatavate annetuste piirmäära suurendamiseks

Meie, Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu aastakonverentsi delegaadid, rõõmustame koos oma rahvaga Eesti Vabariigi 90. aastal paljude edusammude üle mitmel elualal.

Me hindame kõiki riigi seniseid pingutusi, mida on tehtud ühiskonna tervendamise nimel nii majanduslikus kui sotsiaalses valdkonnas. Koos kolmanda sektori esindajatega oleme võinud kaasa aidata nii oma kogukonnaliikmete kui ka sellest väljapoole jäävate inimeste sotsiaalsele ja vaimsele edenemisele ning valupunktide lahendamisele. Kuna meie tegevus põhineb vabatahtlikel rahalistel annetustel, siis maksusoodustuse tõstmine riigi poolt aitaks kaasa kogu kolmanda sektori tegevusele ning innustaks inimesi panustama heategevusele.

Selleks, et suunata inimesi toetama enam heategevust ja kolmandat sektorit, mis on üheks kodanikuühiskonna alustalaks, palume suurendada füüsilise isiku tulust mahaarvatavate annetuste piirmäära 10%-ni. Selline praktika on tüüpiline ka paljudele teistele riikidele ning näiteks Saksamaa on hiljuti suurendanud vastavat piirmäära 20%-ni.

Tartus, 29. märtsil 2008

0
    0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi