fbpx

Ülistus Alfa Keilas

Pooleteise aasta jooksul on üle Eesti käima läinud kursus, mis on mõeldud just ülistajatele, et rääkida miks teenime kaasa koguduse muusikatöös ja kuidas seda paremini teha. Tegemist on Kõrgema Usuteadusliku Seminari poolt korraldatava kursusega – Ülistus Alfa. See koosneb 7 kokkusaamisest, kus üheskoos arutleme mõningate suurte ülistusteenituse teoloogiliste ja praktiliste küsimuste üle 21.sajandil.

Just lõppes Ülistus Alfa kursus Viljandis, kuhu olid kogunenud 25 ülistajat kümnest erinevast kogudusest Viljandist, Pärnust, Suigust, Mõisakülast ja Abja-Paluojast. Koguduse ülistajad olid nii Eesti EKB Koguduste Liidust, kui Eesti Kristliku Nelipühi Kogudusest, samuti Elu Sõna Kogudusest ja ka teistest vabakogudustest. Ühiselt vahetati mõtteid, kuidas just enda koguduses paremini teenida, kuulates teiste kogemusi ja unistusi. Loengupidajateks ja ülistusmuusikuteks on kutsutud erinevad eeskujulikud juhid.

Järgmine Ülistus Alfa, mis on juba kuues Eestis, saab toimuma Keilas. Kursus toimub 7 kogunemisega vahemikus 13.jaanuar – 14.aprill 2019 Keila Baptistikoguduse ruumides. Oodatud on kõik koguduse muusikud, ülistusjuhid, helitehnikud ja sõnadenäitajad, nii need, kes on juba kaua aega selles valdkonnas kaasa teeninud, kui ka need, kes alles ühineda soovivad – nooremad ja vanemad!

Ma sain parema pildi sellest, mida oodatakse minult koguduse ülistuses, mida ma peaks enda tiimile pakkuma ja mis suunas tiimi arendama ning loomulikult sain häid uusi tuttavaid ülistajate seast.”
 Ülistus Alfa’17 osaleja –

99% Ülistus Alfa Viljandi’18 osalejatest soovitab seda kursust ka teistele!

Rohkem infot ja registreerimine: https://www.kus.tartu.ee/sundmused/ulistus-alfa-keila-19/

Pilte Ülistus Alfa Viljandi’18 kursusest leiab siit: https://www.facebook.com/pg/missionest/photos/?tab=album&album_id=2244991438862647

0
    0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi